Mat:
Vi serverar franska smårätter. Tre rätter motsvarar en varmrätt.
Prisstruktur: Varje rätt ligger runt 115 kr. Köp 4 rätter för 500 kr
Rätter anpassas efter säsong.
Några rätter presenteras på tavla.
Paket:
Ingåt i hotellpaket (3 rätter, förbestämdam fasta)
Vi tar även gäster utifrån. Bokas via bokningen.
Sittningstider
1,5 timme från:
Första sittning: 17:45 och 18:00
Andra sittning: 19:30 och 19:45
Notering:
17:45 och 19:45 bokas via Bookvisit
18:00 och 19:30 bokas via reception/bokning.
Bokningar utifrån:
Då vi har begränsat antal platser så görs bokningar utifrån av bokningen.
Bokningen avgör, utifrån bokningsläge hur många boknigar som kan tas emot med hänsyn till paketbokningar (med övernattning)
Vin:
Härliga viner där vi använder oss av Coravin-metoden (samma viner som i Prins Carl) + viner som är tillgängliga i pris på glas, som bara kommer finnas i Vinbaren.
Här kommer vi fokusera på viner på glas. Två öl: Peroni och Villa Fridhem. Inga drinkar, då vi vill hålla oss till konceptet. Vill man ha en drink så beställer du den från Peacock Bar och serverar den till gästen.
- En förlängning av vinkällaren
- Vi kommer ha många av våra vinprovningar där
- Kommer paketeras till våra hotellgäster, privat och konferens
- Gäster utifrån är välkomna och en viktig framgångsfaktor
- Ett alternativ för gäster som vill ha en casual upplevelse och inte vill äta 5 eller 7 rätter
Öppettider höst:
Kl 17 – 21. Torsdag – lördag. Vid sena bokningar kan köket behöva var öppet längre. Kök och servis kommunicerar.
Pesonal, 2 st:
För att säkerställa konceptet kommer Bianca Erhagen vara ansvarig för Aperitifs matsal- och dryckeskoncept. Dryck köps från våra befintliga leverantörer genom Nores och Lorenzo och Johan är övergripande ansvariga för matkoncept tillsammans med Ellinor Didriksson.
Service – på scen:
De som arbetar i Aperitif står hela tiden på scen.
Gäster ser dig hela tiden så du behöver ha hög energi, ta plats och fylla rummet med din energi.
Våra ledord Glädje och Stolthet skall lysa extra mycket i Aperitif
Servis och kock samspelar.
Kocken går gärna ut med mat och berättar. Kock frågar gärna hur allt smakar.
Servis rör sig runt borden och berättar anekdoter om vin. När tillfälle ges tas gästen in i vinkällaren.
TÄNK PÅ:
Att gästen ser dig hela tiden
Du skapar upplevelsen
Att det är lyhört, att exempelvis inte använda diskmaskinen vid fel tillfälle.
RENA YTOR:
Gästen ser serivs och kockens arbetsytor. Ni som arbetar måste hitta en bra struktur när ni arbetar och hålla rent hela tiden
